Pieter Paul Moens

Bestuurslid

Ondervoorzitter Jong N-VA Lebbeke
Afdelingsraad Jong N-VA Nationaal

 


Ik ben Pieter Paul Moens, en momenteel ben ik het oudste bestuurslid ( 28 jaar ) van de jongerenafdeling van Jong N-VA Lebbeke, en ben reeds enkele jaren bestuurslid van de moederafdeling van N-VA Denderbelle-Lebbeke-Wieze.


Voorts heb ik samen met Goedele Uyttersprot, An Vervliet en Vincent De Wolf de koepelafdeling van Jong N-VA Arrondissement Dender opgericht rond de periode december 2008.
Sinds een 3-tal jaar zit ik in de Nationale Afdelingsraad van onze jongerenafdeling voor de afdeling Jong N-VA Lebbeke. Ik ben ook al op ZomerTreffen geweest met Jong N-VA naar Baskenland en Slovenie en deelname aan verschillende (jong) N-VA congressen.


De nationale politiek volg ik op de voet,  ik heb ook al enkele nationale thema’s in samenspraak met de verschillende parlementsleden aangekaart. In April 2008 heb ik de Vlaamse Autipas, voor mensen met het Autisme spectrum stoornis, mede voorgesteld met behulp van toenmalig Vlaams Parlementslid Helga Stevens. In het begin van 2014 heb ik vernomen dat de Autipas geïntegreerd wordt in een Handipas, het Europees project ” inclEUsive card”.


Als dagdagelijkse pendelaar volg ik ook het dossier van de spoorwegen en Lijn 60 op de voet.
Als opleiding heb ik professionele bachelor Toegepaste Informatica gevolgd in de Hogeschool Gent, Campus Aalst met als Keuzevak “Multimedia”. 
Sinds 1 september 2010 ben ik werkzaam als informaticus bij het ICT bedrijf ” Smals” te Brussel. 

Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van de diverse websites van N-VA, waaronder de website van N-VA Denderbelle-Lebbeke-Wieze en de Facebookpagina van onze afdeling .
Buiten de politiek heb ik ook een passie voor Digitale Fotografie. Ik heb reeds een getuigschrift van het 1ste jaar Fotografie behaald aan Centrum Voor volwassenonderwijs Leerstad te Dendermonde. 

Daarnaast ben ik ook lid van de Vlaamse Volksbeweging, en volg het Vlaams Karakter van onze gemeente op de voet.