Voorstelling European Disability Card in Plopsaland De Panne.

Op 12 oktober 2017, over deze onderwerpen: Denderbelle, Federale Parlement, Gemeenteraad, Jeugd, Jong N-VA, Lebbeke, Verkiezingen, Wieze, Voorstellen
Zuhal en PPM

In Plopsaland De Panne werd op woensdag 11 oktober - in aanwezigheid van initiatiefnemer Pieter Paul Moens - de deelname in het partnerschap van de European Disability Card voorgesteld, in aanwezigheid van de nationale pers.
Pieter Paul Moens, ondervoorzitter van Jong N-VA Lebbeke, is dé initiatiefnemer van deze Europese Pas voor personen met een beperking. Het initiatief vloeide uit het project van de Autipas.

Ook Jong N-VA nationaal heeft dit op een congres officieel erkend.

Pieter Paul, die zelf lijdt aan een autismespectrumstoornis, is zeer verheugd met de lancering van de European Disability Card en roept andere instanties op om deze Europese kaart te. Op voorstel van gemeenteraadslid Carin Meert, stapt ook onze gemeente (Lebbeke) mee in het project.

Volgende week, donderdag 19 oktober, vindt de officiële kick-off van het project plaats in het Koninklijk Museum van Schone Kunsten te Brussel.

Via deze website .... kunnen mensen met een beperking de European Disability Card aanvragen.
 

Focus WTV :

TV OOST

VTM


Meer informatie:
Pieter Paul Moens, ondervoorzitter Jong N-VA Lebbeke, initiatiefnemer European Disability Card – 049433427 – pieterpaulmoens [at] gmail.com

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is