Solidair met de militair - Actie Jong N-VA Lebbeke

Op 28 juni 2017, over deze onderwerpen: Denderbelle, Heizijde, Jeugd, Jeugdraad, Jong N-VA, Lebbeke, Politie, Veiligheid, Wieze
Solidair met de militair

In de ochtend van dinsdag 27 juni hield Jong N-VA Lebbeke aan het station een actie ter steunbetuiging voor de militairen die elke dag opnieuw instaan voor de veiligheid van alle burgers. Ze deelden aan de aanwezige treinreizigers pins uit met daarop de niet mis te verstane boodschap: “bedankt, #SolidairMetDeMilitair! “Militairen staan samen met alle orde- en hulpdiensten elke dag in voor de veiligheid van burgers in deze harde tijden. Zij verdienen onze steun en groot respect. Met deze pin kunnen mensen hen een hart onder de riem steken,” zegt Jong N-VA Lebbeke.

De actie was een groot succes want de aanwezige treinreizigers namen de pin maar al te graag in ontvangst en deelden mee dat ze het werk van de aanwezige militairen in het straatbeeld samen met dat van de politie heel erg appreciëren. Dit kunnen horen geeft volgens Jong N-VA Lebbeke een erg goed gevoel, wetende dat er ook vanuit sommige hoeken tegenkanting is tegen het goede werk dat ze elke dag leveren.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is