Raf De Wolf en Goedele Uyttersprot trekken de N-VA-lijst in Lebbeke

Op 30 mei 2018, over deze onderwerpen: Denderbelle, Gemeenteraad, Lebbeke, Wieze
Affiche

De N-VA trapt de campagne op gang met een precampagne en ook de lijst krijgt stilaan vorm.

 

Wij trekken naar de verkiezingen onder de slogan:

"Veilig thuis in een welvarend Lebbeke".

 

 

Naast een aantal nieuwkomers, staan  ook heel wat vertrouwde gezichten op de lijst.

De nieuwkomers zorgen voor vernieuwing en verjonging, de 'anciens' zorgen voor de continuïteit, zowel in het bestuur als in de beleidsorganen.

Sommigen komen nog uit de voormalige Volksunie en lagen in 2001 aan de basis van N-VA Lebbeke.

 

De kop van de lijst is bekend en wordt getrokken door de tandem:

Raf De Wolf, voorzitter N-VA Lebbeke en gemeenteraadslid en

Goedele Uyttersprot, federaal parlementslid en OCMW-raadslid.


Daarnaast staan o.a. volgende raads- en bestuursleden leden (alfabetisch) op de lijst:

An Vervliet: werkt bij de federale overheid en is fractieleider in de gemeenteraad. An zit ook in de provincieraad waar zij zich actief inzet voor de belangen van de gemeente en regio.

Carin Meert: verpleegkundige in het AZ St.-Blasius te Dendermonde. Als gemeenteraadslid is zij ongetwijfeld de groene dame van onze fractie. Als voormalig voorzitter van het Groencomité is zij de verdediger van de milieu- en dierenbelangen.

Hilde Pauwels: uitbaatster van de populaire herberg ‘Den Tongenslijper’ in Denderbelle. Met haar krijgt Belle een sterke stem.

Leo Verhulst: postambtenaar op rust. Hij is als OCMW-raadslid vooral thuis in de sociale dossiers. Hij is de stille werker, die alle dossiers in alle discretie onderzoekt en uitpluist.

Peter Huyck: diensthoofd technische diensten, gebouwen en exploitatie in het O.-L.-V.-ziekenhuis Aalst. Hij ontpopte zich in de gemeenteraad als iemand met de bijzondere kennis inzake Ruimtelijke Ordening. Zo kon N-VA o.a. door zijn tussenkomst het RUP Marga-Medima grondig laten wijzigen om te voorkomen dat dit kleine binnengebied onleefbaar zou worden. Hij nam ook het voortouw tegen het RUP Patmoes, waar in het doorgaans groengebied 170 kavels worden neergepoot en waarvoor tientallen inwoners in de ganse gemeente een stuk van hun bouwgrond zien verloren gaan ten voordele van één begunstigde...

 

Uiteraard houden wij u ook graag op de hoogte van de andere (oude en nieuwe) kandidaten die op de lijst zullen voorkomen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is