Burgemeester legt de maskers af...

Op 1 oktober 2013, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, Lebbeke

Lebbeekse burgemeester ontpopt zich als een echte “All-in One”… Wie kent ze niet die apparaten die ‘zogezegd’ alles kunnen: printen, scannen, faxen, kopiëren, enz… De burgemeester doet ze VERBLEKEN in veelzijdigheid!

Tijdens de laatste gemeenteraad heeft de burgemeester/voorzitter van de gemeenteraad en tegelijkertijd ook, (zo bleek tijdens de zitting), schaduw-schepen van elk van zijn schepenen, het even duidelijk gemaakt!

In om het even welk dossier, in om het even welke schepen zijn domein, kwam er steeds maar één aan man aan het woord… DE BURGEMEESTER. En de schepenen??? Zij zaten er bij en keken er naar…

Acht de burgemeester zijn schepenen dan ONBEKWAAM??? Of geld de regel: in het land der blinden is éénoog koning…

De Burgemeester heef duidelijk niet enkel de sleutel van het gemeentehuis tot hem genomen maar ook de sleutel van de gemeenteraad, dit dan als voorzitter van deze raad. Hiermee tracht hij dan ook de grieven en argumenten van onze N-VA fractie dood te sabelen, echter met steeds stijgende irritatie van hemzelf, af te meten aan de diverse verwijten die onze fractie mocht incasseren.

Tot spijt van de bestuursmeerderheid slaan deze verwijten ons niet ‘versuft’ in de koorden maar zullen wij versterkt de volgende ronden aanvangen…

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is