Werkzaamheden Kouterbaan/vredesboom

Op 18 oktober 2008, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, Lebbeke, Mobiliteit, Verkeer (+ mobiliteit en openbare werken), Voorstellen

Geachte heer burgemeester,
 
Wij verhopen dat de werkzaamheden Kouterbaan/Vredesboom volgens plan verlopen.
 
Als direct betrokkene heb ik een aantal suggesties om de mobiliteit tijdens deze werkzaamheden te verbeteren:
 

  • niettegenstaande de duidelijke signalisatie van de werken, zijn er dagelijks nog enkele tientallen chauffeurs die het ‘proberen’ om er door te geraken, zowel op de Kouterbaan richting Vredesboom als vanaf de Aldi, eveneens richting Kouter.

Zij moeten evenwel vaststellen dat er geen doorkomen aan is en moeten dan rechtsomkeer maken,met de moeilijkheden vandien.

Voorstel: aan de Kouterbaan maar vooral aan  de Leo Duboisstraat (Aldi) wordt een dranghekken geplaatst met de melding dat enkel de omwonenden en hun bezoekers toegang verleend wordt.
 

  • inzake de wegomlegging langs de Hof ter Varentstraat stellen wij vast dat deze weg niet geschikt is voor deze omleiding.
    De weg wordt volledig stukgereden en de bermen vertonen heel wat putten en zijn tegen dit verkeer niet bestand.

Voorstel: wij vragen om, enedrzijds het verkeer  te beperken tot  personenwagens en anderzijds het invoeren van enkele richting, vanaf de omleidingsweg richting Molenstraat. Het doorgaand verkeer wordt dan vanuit de andere richting omgeleid langs de Pollepelstraat.
( tussen haakjes vragen wij ook graagt uw aandacht om de  de signalisatie regelmatig na te zien. Wij stellen vast dat er onlangs een “sloeber” het omleidingsbord aan café De Sportman heeft omgedraaid richting Molenstraat/Hof ter Varentstraat ipv Pollepelstraat.)
 
Wij hopen op een positief gevolg op deze voorstellen en tekenen,

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is