Rony De Wolf, ondernemer en organisator, op de lijst van N-VA

Op 7 juli 2018, over deze onderwerpen: Denderbelle, Gemeenteraad, Heizijde, Lebbeke, Verkiezingen 2018, Wieze
Rony De Wolf

Rony De Wolf , runt als zaakvoerder, samen met zijn vrouw,  al meer dan 26 jaar  het  kapsalon “Hairdesign R&D”. Hij zet de stap naar de politiek en voelt zich ambitieus om de lijst van N-VA , met als lijsttrekker zijn broer Raf, te versterken.

Rony is dan ook al jaren een bekend figuur in groot Lebbeke door zijn engagement in het verenigingsleven  en zijn inzet voor de middenstand .
Zo was hij ėėn van de oprichters van “Lebbeke Bruist” met het alom bekende en succesvolle parochierock,  organiseerde hij vroeger de kroegentochten en is hij al meer dan 20jaar de drijvend kracht achter de halfoogst braderie in het centrum van Lebbeke.

Rony zijn uitdaging ligt dan ook om van  Lebbeke terug een kleurrijke en dynamische  gemeente te maken . Communicatie, vertrouwen en openheid zal daar een grote rol in spelen.
Goedele Uyttersprot, federaal parlementslid N-VA: “met Rony halen wij een absolute topkandidaat binnen die zijn sporen verdiend heeft, zowel in het ondernemerschap als in het verenigingsleven. Voor ons is hij hét voorbeeld van Denken - Durven en DOEN “.

Tel 052/41 47 34
Rony De Wolf hairdesignrd [at] hotmail.com

Karel Uyttersprot
0497 522 800

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is