Raf De Wolf verkozen tot nieuwe voorzitter N-VA Lebbeke.

Op 1 maart 2016, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij, Afdelingswerking, Denderbelle, Lebbeke, Wieze
N-VA Bestuur

Raf De Wolf werd, op de algemene ledenvergadering van N-VA Lebbeke, verkozen tot nieuwe voorzitter.

Er waren voor deze verkiezingen twee kandidaat-voorzitters: Raf De Wolf uit Lebbeke en Hilde Pauwels uit Denderbelle.

 

Raf is 42 jaar, zelfstandig ondernemer en zaakvoerder van Wolf Screenprint Solutions, een bedrijf gespecialiseerd in zeefdruk en belettering.

In Lebbeke is hij geen onbekende: hij was mede-oprichter van Lebbeke Bruist, is voorzitter van de jeugd KSK Lebbeke,…
In  2012 werd hij met een groot aantal voorkeurstemmen verkozen tot  gemeenteraadslid van N-VA. Hij is gehuwd met Cathy De Wolf, De Wolf - De Wolf dus, en vader van Renée en Lyon.

Luc Depreitere uit Wieze levert zijn taak als secretaris in. Hij werd verkozen tot ondervoorzitter.
Foto: de nieuwe voorzitter Raf De Wolf, samen met volksvertegenwoordiger Goedele Uyttersprot, provincieraadslid An Vervliet, de nieuwe ondervoorzitter Luc Depreitere en uittredend voorzitter Dominique De Jonge.

Dominique De Jonge: "Ik ben blij dat ik de fakkel mag doorgeven aan Raf De Wolf. Binnenkort start ons traject naar de verkiezingen 2018 en onze nieuwe voorzitter zal zich ongetwijfeld voor 100% inzetten om in 2018 een schitterend resultaat neer te zetten samen met het hele team. Ik blijf als bestuurslid van de afdeling wel actief meewerken, maar mijn professionele activiteiten lieten het mij niet meer toe om voor een nieuwe termijn als voorzitter te gaan.” 

Werden tot bestuurslid verkozen: Hubert Bosman, Leo Callaert, Rudi Cogen, Dominique De Jonge, Reinout De Mol, Erik De Smedt, Vincent De Wolf, Hilde Pauwels, Jan Van Biesen, Eddy Van Nuffel en de N-VA –Jongeren Klaas De Smedt en Pieter Paul Moens. Daarnaast maken de 8 gemeenteraadsleden en de 4 OCMW-raadsleden eveneens deel uit van het bestuur.

Raf De Wolf: “Voor mij en het bestuur staat een bijzonder boeiende periode voor de deur. Naast een gefundeerde, harde maar constructieve oppositie in de gemeenteraad, zullen bestuur en raadsleden instaan voor de continuïteit van de werking van N-VA Lebbeke. Maar vooral de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018, wordt een belangrijke uitdaging. Met deze ploeg heb ik een zeer goede hoop op de toekomst.”

Raf De Wolf, Binnenstraat 40, 9280 Lebbeke. 
Tel. 0475 205 064

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is