N-VA trekt verkiezingsjaar op gang in Lebbeke

Op 14 oktober 2017, over deze onderwerpen: Denderbelle, Gemeenteraad, Lebbeke, Verkiezingen, Wieze
14 oktober 2018

Met tandem De Wolf - Uyttersprot geeft N-VA Lebbeke- Wieze-Denderbelle het startsein voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Als lijsttrekkersduo zullen zij het voortouw nemen van de N-VA-kieslijst.
 

We zijn exact één jaar verwijderd van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.


N-VA geeft vandaag (14.10.2017) de aftrap voor de verkiezingscampagne. Nog niet de échte campagne, wel de pre-campagne. Onder de slogan ‘Vernieuwing, Verjonging en Verandering’ start N- VA met de opmaak en uitwerking van hun programma.

Raf De Wolf (lijsttrekker – jonge ondernemer/gemeenteraadslid) en Goedele Uyttersprot (2de plaats – advocaat/kamerlid) gaven al eerder aan als tandem de lijst te trekken.

Dat maken ze nu ook visueel in een deurhanger die dit weekend aan alle deurkinken in Denderbelle, Lebbeke en Wieze zal hangen.
De ambitie is groot: N-VA wil mee (be)sturen vanaf 2018. N-VA wil een krachtig alternatief bieden voor de inwoners van Denderbelle, Lebbeke en Wieze: een eerlijk beleid met visie en meer aandacht en voor onze burgers en verenigingen, met vooral luisterbereidheid en dialoog.

De verkiezingen in 2012 brachten voor N-VA een groot succes: N-VA behaalde toen 28,4% van de stemmen en sprong zo van 1 naar 8 zetels (op 25) in de Gemeenteraad. Bij de laatste parlementsverkiezingen groeide dit nog verder naar 33%.
De boodschap is duidelijk: “Na 6 jaar oppositie wil N-VA volgende keer mee het beleid uitstippelen! Daarom fietsen wij verder door op de ingeslagen weg. Geven jullie ons een extra duwtje in de rug? Dan starten we samen de verandering op 14 oktober 2018.”

Contact:

Raf De Wolf: 0475/20 50 64
Goedele Uyttersprot: 0479/37 69 91

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is