N-VA Lebbeke steunt Bednet- Music for Life.

Op 30 december 2015, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij, Afdelingswerking, Denderbelle, Lebbeke, Wieze

N-VA Lebbeke schenkt € 250 aan Bednet, een van de goede doelen van de Music for Life-actie van Studio Brussel.

Goedele Uyttersprot, volksvertegenwoordiger: “Samen met andere N-VA afdelingen steunen wij graag Music for Life en in het bijzonder het project Bednet .

Dit initiatief laat zieke kinderen toe om thuis les te volgen, zodat ze niet teveel leerstof missen en achterop raken. Tijdens het schooljaar 2014-2015 werden meer dan 230 kinderen op deze wijze begeleid.

Sinds de opstart van Bednet hebben 1400 langdurig zieke kinderen uit meer dan 790 Vlaamse scholen van Bednet gebruik kunnen maken.

In 1 op 5 Vlaamse scho­len is er een langdurig of chronisch ziek kind geweest dat dank­zij Bednet met zijn klas verbonden kon worden.“

Dominique De Jonghe, voorzitter N-VA Lebbeke : "Ieder jaar steunt N-VA Lebbeke een aantal goede doelen, zoals Kom op tegen Kanker, Nepal en ook MFL. De financiële steun komt uit de opbrengst van onze activiteiten, zoals de Spaghettizwier en de Nieuwjaarsreceptie.

Net als vorig jaar steunen we opnieuw de Music for Life-actie, meer speciaal het Bednet-project. Wij zijn dit initiatief zeer genegen.

Vorig jaar zamelden we met alle Vlaamse N-VA-afdelingen samen nog € 36.000 in voor MFL.“

Op deze wijze draagt N-VA Lebbeke ook haar steentje bij aan verschillende sociale initiatieven.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is