Een geschenkpakket voor al onze leden

Op 1 februari 2021, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij, Afdelingswerking

Januari ligt achter ons. Traditioneel houdt N-VA Lebbeke in die maand haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Sinds jaar en dag is dat de gelegenheid bij uitstek om de leden een hapje en een drankje aan te bieden en zo te klinken op een voorspoedig nieuw jaar. Door de Corona-maatregelen was het bestuur helaas genoodzaakt hun receptie te annuleren.

In plaats daarvan schonk het bestuur al haar leden een verrassingspakket met lokale specialiteiten. In een linnen zak, bedrukt met de fiere Vlaamse Leeuw, troffen de leden onder meer een Wieze Tripel, een Rebelle, een plakje peperkoek van Vondelmolen en chocolaatjes aan. Ook de Vlaamse Leeuw-vlag en enkele partijgadgets mochten uiteraard niet ontbreken.

“Door deze actie zagen we de mogelijkheid om onze leden duidelijk te maken dat we hen niet vergeten zijn en hen te bedanken voor hun lidmaatschap en trouw”, stelt coördinator van het N-VA-feestcomité Kurt Guns. “Uit de talloze positieve reacties die de bedelers mochten ontvangen, konden we concluderen dat deze actie een groot succes was”, vervoegt feestcomitélid Rita Van hauwermeiren.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is