Lebbeke, opnieuw aanghangwagen N-VA gestolen- N-VA steunt aan Kom op tegen Kanker

Op 19 september 2015, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij, Afdelingswerking, Lebbeke

Aanhangwagen DominiqueAndermaal werd N-VA Lebbeke het slachtoffer van een belangrijke diefstal.

De aanhangwagen van voorzitter Dominique De Jonghe, geladen met materiaal voor de Spaghettizwier van 19.9.2015, werd de nacht ervoor gestolen.

Ook vorig jaar werd een aanhangwagen, eigendom van  N-VA raadslid André Segers gestolen in de aanloop van de verkiezingen. Deze was toen gevuld met propagandamateriaal van Goedele Uyttersprot (volksvertegenwoordiger) en An Vervliet (provincieraadslid).

Dominique De Jonghe:” De schade is aanzienlijk. De aanhangwagen is van een groot type en voorzien van een dekzeil. Hij was amper één jaar oud. Gisterenavond werd hij geladen met materiaal, zoals een N-VA-tent, tafels, “strandvlaggen”,… voor de Spaghettizwier van N-VA Lebbeke. Deze ochtend werd hij gestolen te Wieze. Er werd uiteraard klacht neergelegd bij de politie. Dit is de tweede keer in anderhalf jaar tijd dat wij het slachtoffer zijn van een dergelijke diefstal.”

De jaarlijkse Spaghettizwier van N-VA Lebbeke, die dient om de werkingskosten van de afdeling te betalen en in het bijzonder van het huis-aan-huisblad ’t Wielebelleke, zal evenwel geen hinder ondervinden van deze diefstal .

Dit jaar werden de tafels van de Spaghettizwier opgefleurd met azalea’s van de actie “Kom op tegen Kanker”. Deze werden volledig gesponsord door N-VA Lebbeke.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is