Brent Roelandt

Voorzitter Jong N-VA Lebbeke

Voorzitter Jong N-VA Lebbeke
Secretaris Jong N-VA Dender


Mijn naam is Brent, Brent Roelandt. Ik ben momenteel het jongste lid van N-VA Lebbeke, aangezien ik geboren ben in het jaar 1998. Daarnaast leid ik met hart en ziel Jong N-VA Lebbeke als voorzitter. Je kan mij altijd tegenkomen voor een praatje op het Meysveld waar ik sinds mijn geboorte woon en geregeld een loopje maak, aangezien ik een goede gezondheid hoog in het vaandel draag. 

Ik ben een Vlaamsgezinde student politieke wetenschappen aan de UGent en volg altijd actueel de politieke verschuivingen/gebeurtenissen in ons land of buiten de landsgrenzen. 

Ook in ons mooie Lebbeke valt er altijd wel wat te beleven. Dan spreek ik niet alleen over de grote dossiers, die door het huidige bewind slecht beheerd/behandeld worden, maar ook op latent politiek vlak zijn er heel wat verbeteringen mogelijk. En het zijn net die punten die ik met mijn collega’s van N-VA Lebbeke wil verbeteren.  Voor een (nog) mooier en veiliger Lebbeke in een welvarend Vlaanderen.

Ja ik ben ambitieus. Want het is net dat wat de samenleving van de politiek, zowel op lokaal als nationaal,….vlak verwacht. Mensen waar ze op kunnen vertrouwen, iemand die sterk staat, die mee werkt aan de verandering. De kracht van verandering!